Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] First Aid partysorozat ismertetője és eseményei

First Aid partysorozat

BME - GTK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
1748 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kar által szervezett rendezvények hivatalos oldala.
Az események megszervezéséért és lebonyolításáért a BME GTK Rendezvényszervező Csoport és Bizottság felelős,

"Gólyáknak, mestereknek. Partyarcoknak és kitartó kockáknak. Kurzusokra bejároknak és mindig lógosoknak. Csendes szobatársaknak és falakon átordító zenegépek szerelmeseinek. Alkalmi italozóknak és a kocsmatúrák bajnokainak.
Nyári gyerekeknek és téli barátoknak. Azoknak akik kitörnének a napi rutinból. A korán kelőknek és a későig mulatozóknak. Azoknak akiknek minden egyetemen eltöltött nap újabb élményeket tartogat. ZH-k előtt és után. Szorgalmi időszakban vagy éppen vizsgakészülés közepette. Mikro vagy makro közben. A Q-ban, a K-ban, a Rollerben vagy a Wignerben.
Egyetemistáknak, akik szórakoznának, akik pihennének, akik mindig innának, és akik hazamennének. A szorgos évfolyamelsőknek, a Dr. Szösziknek, a HR-s macáknak, a gyúrós fiúknak.
Gólyabálon, Végzős bálon, Külsős bulikon. Együtt, Together.

First Aid"

Tagjaink