Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] KommON BME Kommunikációs Szakkollégium ismertetője és eseményei

KommON BME Kommunikációs Szakkollégium

BME - GTK
Budapest
35 tag
Csatlakozz Te is
2012
Alapítás éve
1274 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A KommON BME Kommunikációs Szakkollégium 2012-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME), elődszervezetei, a Mesterhallgatók Tanszéki Munkacsoportja (MTM) és a Tekhné csoport közreműködésével.

A gyakorlati képzés mellett lehetőséget kínálunk az elméleti tudás elmélyítésére, továbbá szakmai kapcsolatokat ápolunk a BME falain belül és kívül működő különböző szervezetekkel is. Működésünk alappillérei a munkacsoportok, amelyekben a tagok saját érdeklődési körükhöz igazodva segítik a közös munkát.

A KommON közvetlen célja a tagok és a szakma közötti tudatos kapcsolatépítés. Ezért az elmúlt időszakban több kiemelkedő szakembert hozott el a BME kommunikáció iránt érdeklődő hallgatóinak a Szakmai Est, illetve Karrier Est elnevezésű rendezvények keretében.

A KommON tagjai olyan kreatív, gondolkodó fiatalok, akik már most határozott képpel rendelkeznek jövőjüket illetően. A KommON egy olyan közösség, ahol nem csak barátokat, hanem akár leendő munkatársakat is találhatnak a hozzánk csatlakozó, a világra és egymás munkájára nyitott fiatalok.

Elérhetőségeink

1111 Budapest, Egry József utca 1., E épület 708.

Tagjaink

Luca Pável

Vida Melinda
Elnök
Varga Dóra
Karrier vezető