Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] MKT BME ismertetője és eseményei

MKT BME

BCE - KTK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
617 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az MKT BME a Magyar Közgazdasági Társaság Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen Működő Ifjúsági szervezete.

Hungarian Economic Society at Budapest University of Technology and Economics

Az MKT BME a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági szervezete a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, illetve annak Gazdasági- és Társadalomtudományi Karán.

Az 1984 óta működő országos, a magyar közgazdák legrégebbi, legjelentősebb szervezetének leányszervezeteként 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a hagyományokat megőrizve, szakmai-tudományos tevékenységét kiterjessze a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói számára.

A gazdasági, pénzügyi, menedzsment és nem kevésszer a műszaki és a közgazdasági területek metszetén elhelyezkedő témákat vesszük sorra a neves gazdasági, pénzügyi és műszaki szakemberek, valamint cégvezetők, menedzserek által tartott színvonalas előadásokon. Előadásaink többnyire nyíltak, tehát az egyetemek hallgatósága számára szabadon látogathatóak regisztrációt követően. Az előadások során előadóink olyan aktuális, és a közgazdász hallgatók szakmai érdeklődési körének középpontjában álló témákról esik szó, amelyek egészen rendkívüli lehetőséget biztosítanak az interaktív és gyakorlatias megközelítés megismerésére.

A félév folyamán tagjaink számára többalkalmas exkluzív kurzusokat indítunk olyan hasznos területeken, mint például az Excel professzionális kezelése, prezentálási technikák elsajátítása magas szinten, Érveléstechnikai- és vitakurzus, Kontrolling- és stratégiai menedzsment kurzus, tárgyalástechnikai kurzus. Mindezzel az órákon tanult elméleti alapok gyakorlatorientált elsajátításához kívánunk nagymértékben hozzájárulni, érintve olyan lényeges, a hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál, vagy akár saját vállalkozásban, a vállalti életben végzett tevékenységeket, kulcsfontosságú technikákat és a gyakorlati tudást elősegítő tényezőket, amelyek a normál egyetemi oktatás során nem hangzanak el. Ebből fakadóan a kurzusokon való részvétel minden esetben versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon, hiszen a szakmai tapasztalati és gyakorlati tudás nélkülözhetetlen a versenytársakkal szembeni markáns érvényesüléshez. Kurzusaink mellett rövidebb tréningekkel is segítjük az ismeretek gyakorlatba történő átültetését.

Az aktív részvétel lehetővé teszi a tagság számára, hogy jelentős szerepet vállaljon előadások és kurzusok megszervezésében és lebonyolításában, erősítve ezzel pénzügyi, marketing, PR, vagy éppen tárgyalási készségét az előadókkal, a hallgatósággal, más szervezetekkel és támogatókkal való találkozás és tárgyalás során. A szervezetet maguk a tagok építik, így elmondható, hogy a diákszervezeti tevékenység több, mint pusztán szakmai fejlődés: egy kiváló közösség működtetése elszántságot és befektetett energiát kíván meg, azonban e befektetett energia többszörösét adja vissza a másokkal való közös munka során, amely a munkaerőpiaci versenyben elképesztően nagy előnyt és tapasztalatot jelent.

Erős szakmai tevékenysége mellett az MKT BME jelentős közösségi tevékenységet folytat aktív tagjai számára. A hetente megrendezésre kerülő közösségi programjaink alkalmával lehetőség nyílik egymás jobb megismerésére, a karrier megalapozásául is szolgáló hasznos kapcsolatok kiépítésére, valamint kikapcsolódásra és aktív szabadidős tevékenységre egy összetartó, közös célért küzdő, magas egyetemi színvonalat képviselő személyek által alkotott közösségben.

Csatlakozz hozzánk! Keress minket bátran elérhetőségeinken és kövesd Facebook oldalunkat a legfrissebb programinformációkért!


Kapcsolat:
E-mail: bme@mktib.hu
Web: bme.mktib.hu

Magyar Közgazdasági Társaság:
mkt.hu

Tagjaink