10 tipp a biztos bukáshoz és kudarchoz az életben

ELTE BTK Gólyavár
Budapest 1088
2017
március 21.
ELTE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Fura cím, sőt bizarr. Miért mennék el egy olyan előadásra, ahol a g...

Fura cím, sőt bizarr. Miért mennék el egy olyan előadásra, ahol a garantált bukás receptjeiről beszélnek majd, legalábbis a cím alapján. Ez nonszensz. Vagy mégsem?

Sokan nőttünk fel olyan szólás-mondások között, hogy „Az okos ember saját hibáiból tanul, a bölcs a másokéból”, vagy „Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből sem”, és így tovább. Azonban, ha a gyakorlatot nézzük, inkább csak ismételjük a magunk magánéleti vagy munkahelyi mókuskerekében ugyanazokat a lépéssorokat. Kívülről fújjuk már zsigerből, mi fog történni, mégsem lépünk ki – divatosan – a komfortzónánkból.

Jól megszokott körök hada fut le naponta, hetente. A sikerre vágyunk, de újra és újra megállapítjuk január 1-jén vagy a születésnapunkkor, hogy megint eltelt egy év. Ennek az ördögi spirálnak kísérelnénk meg megálljt parancsolni.

Ezúttal sem elméleti fejtegetésekre számíthatunk, hiszen Limpár Imre a rá jellemző gyakorlatorientáltságát hozza el nekünk.

Mottó: „Nem adhatok neked bombabiztos receptet a sikerhez, a kudarc receptjével azonban szolgálhatok: igyekezz mindig mindenkinek a kedvében járni.” (Herbert Bayard Swope)

AZ ELŐADÁS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
EHHEZ NEM ELÉG A FACEBOOK ESEMÉNY VISSZAIGAZOLÁSA.
JELENTKEZÉSEKET KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI LINKEN TALÁLHATÓ ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL TUDUNK FOGADNI:
http://karrierkozpont.elte.hu/10-tipp-a-biztos-bukashoz-es-kudarchoz-az-eletben/
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE BTK Gólyavár
Budapest 1088, Múzeum krt. 6-8.

Hozzászólások