A siker ára - azaz mibe kerül egy jól működő vállalkozás

HellóAnyu
Budapest 1077
2016
március 16.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A HellóAnyu és a BusinessMeetup közös sorozatával kismamákra, anyák...

A HellóAnyu és a BusinessMeetup közös sorozatával kismamákra, anyákra és apákra koncentrálunk, azaz olyanokra, akik nehezített pályán szeretnének vállalkozást indítani és működtetni. Persze ha nincs gyereked, akkor is szívesen látunk, de ha van, akkor gyere bátran gyerekkel - a HellóAnyu a legkisebbeknek is barátságos helyszín.

6. rész: A siker ára

Mire eljutsz a sikeres vállalkozáshoz, nagyon sok mindenért fizettél. Aztán eljön az a nap, amikor elkezd valóban pénzt hozni a biznisz, amikor minden tevékenység gördül a maga útján. Hogyan fogsz élni akkor? Mit csinálnak majd a gyerekeid, mikor kezded a munkanapot és mikor fejezed be, min töröd a fejed esténként? Kik lesznek társaid a bizniszben? Lesz karriered vagy onnantól ugyanazt ismételgeted 40 évig? És aztán, a tisztes öregkor?

Ezen az alkalmon belenézünk mélyebben abba a világba, ahol a (jól) működő vállalkozások vannak. Gyere, beszélgess velünk. Hívtunk olyanokat is, akik mesélnek a sikerről testközelből, de sajnos meg nem tudjuk, ki tud eljönni: gyerekkel, vállalkozással egyeztetik naptáraikat. Legyen tehát meglepetés, hogy kik mesélnek még - a lényeg úgyis a beszélgetés.

Előadónk Hűvös Ágnes, aki kipróbálta, milyen bedönteni egy céget egy terhesség miatt, majd azt is bizonyította, hogyan lehet baba mellől új céget építeni. Ágnes most egy 12 éves kiskamasz mamája, a kertjében 3 kacsa és 2 macska dorbézol, mellette pedig 5 cégben van érdekeltsége. Saját alapítású cégében, a Megoldás.Mostban induló és változó vállalkozásokat segít.

Mivel szeretnénk pontosan kezdeni, kérünk, hogy érkezz időben a regisztrációhoz. Mi már 8:30-tól ott leszünk.

FONTOS: Regisztrálni itt tudsz: http://www.meetup.com/businessmeetup-hu/events/225750305/

A beugró 1000 Ft, amelyet a közösség fenntartására, tájékoztatására fordítunk, azaz arra, hogy te minden lényeges dologról időben értesülj és minden kérdésedre választ kapj.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

HellóAnyu
Budapest 1077, Budapest, Csányi utca 7.

Hozzászólások