Az időgazdálkodás a jó célokkal kezdődik

ELTE BTK Gólyavár
Budapest 1088
2017
február 21.
ELTE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Mottó: „Céljaink adnak értelmet a reggeli felkelésnek, ezek hajtan...

Mottó: „Céljaink adnak értelmet a reggeli felkelésnek, ezek hajtanak egész nap. A célok felszínre hozzák a mélyben rejlő értékeket.” (Harvey Mackay)

Néha az a benyomásunk, mintha egy instant világban élnénk, ahol mindenre akad egy app., egy módszer, egy technika, egy gyorsan bevethető megoldás, ami rapid kielégülést és örömet jelent. Az időgazdálkodás egy tipikusan ilyen fogalommá nőtte ki magát.

Ez alkalommal az érem másik oldalára is rápillantunk. Célok nélkül – legyenek bármilyen jó metodikáink a mindennapokra – csak lézengeni tudunk, létezni már sokkal kevésbé. A legtöbben álcélokkal vagyunk tele, s vágyainkra mondjuk rá, hogy azok a céljaink. A probléma ezzel csak annyi, a vágyakért nem tudunk tenni egy mezei hétfőn vagy egy normál kedden. Célokat lehet jól, rosszul, sőt pocsékul is kijelölni. Erre nézünk rá a Hogyan tovább? előadássorozat soron következő epizódján.

Szerencsére nem elméleti fejtegetések következnek, hiszen Limpár Imre a rá jellemző gyakorlatorientáltságát ezúttal is elhozza nekünk.

AZ ELŐADÁS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
EHHEZ NEM ELÉG A FACEBOOK ESEMÉNY VISSZAIGAZOLÁSA.
JELENTKEZÉSEKET KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI LINKEN TALÁLHATÓ ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL TUDUNK FOGADNI:
http://karrierkozpont.elte.hu/az-idogazdalkodas-a-jo-celokkal-kezdodik/
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE BTK Gólyavár
Budapest 1088, Múzeum krt. 6-8.

Hozzászólások