Az önmenedzselés titka, avagy a siker tervezhető

Horánszky utca 13, Budapest 1085, Magyarország
2017
február 28.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

„Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a leh...

„Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.” (Walter Chrisler)

Bárki lehet sikeres? Igen. Akárki? Egyértelműen nem! A munkaerő-piaci önmenedzselés nem egyszerű műfaj a XXI. században, de szerencsére tanulható.

Az erőszakos magabiztosság, a törtetés, az önző karrierista világlátás és az egészséges önmenedzselés között bizony jelentős különbség feszül. Lehetséges-e a XXI. században úgy elérni céljainkat, hogy a révbe érés ára ne az legyen, hogy kifordulva önmagunkból a végén már nem ismerjük fel, akit reggelente a tükörben látunk, mert annyira bedarálta a munka világának küzdelme?

Az előadás során olyan praktikus technikák és szemlélet kerülnek bemutatásra, melyen keresztül ki-ki közelebb kerülhet ahhoz a pillanathoz, hogy egy szürke mezei hétfőn ne dolgoznia kelljen, hanem tennie a dolgát, s mindezt lelkes szemcsillogás közepette tegye.

Előadó:
Limpár Imre, tréner, tanácsadó szakpszichológus egyik kiemelt szakterülete az karriermenedzsment témája. Megoldás- és célorientált szemléleti keretben dolgozik. Abban hisz, hogy mindig van másik út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás.
A gyakorlati munkáján túl óraadóként tanít az ELTE-n és ZSKE-en.

Belépőjegy ára: 1.590 Ft

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/Az-onmenedzseles-titka_20170228_H13

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!
A jegyértékesítést elindítottuk

Gyere, tarts velünk! Let's think outside the box!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Horánszky utca 13, Budapest 1085, Magyarország

Hozzászólások