Bemutatkozik Tóth Zoli és az UP center - a StartupSuli

UP center
Budapest 1115
2017
február 27.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Vállalkozói szemlélet oktatása már középiskolás kortól? Kultúravált...

Vállalkozói szemlélet oktatása már középiskolás kortól? Kultúraváltás előmozdítása: tanult tehetetlenség helyet proaktívitás? A Spin-Off Klub mostani eseményének a helyszíne most nem a B32, hanem az út túloldalán, a Bartók Béla út 29-ben található UP center.

Ismerd meg Tóth Zolit és az általa vezetett UP centert, ami tudásmegosztás, élmény alapú modern tanulás és inspiráló alkotóműhely egy helyen, Újbuda szívében!

Az UP egy filozófia és életstílus Budapestről, ami azt jelenti:
Az álmaid valóra válhatnak
Jó vagy és tehetséges
Egyedi vagy
Örökké szabad
Képes vagy hinni és bízni magadban és mindenki másban

Biztosan észrevetted, hogy kis hazánkban a legtöbb ember az utcán lefelé néz. De miért? Hiszen itt is meg van minden ami a szabad, boldog élethez kell. De valamiért mégis a saját elméjük börtönébe zárják magukat.

Te is hallod ezeket?
Úgysem vennének fel máshová
Nekem nem menne a vállalkozói élet
Már megszoktam, hogy ez van
Nekem ez jutott, elfogadom
Stb.,stb.,stb.

Azonban vannak emberek, akik valamilyen csoda folytán mégis kezükbe veszik a sorsukat, változtatnak és meglépik legmerészebb álmaik valamelyikét. Majd elindulnak felfelé, szabaddá válnak, elkezdenek hinni és bízni magukban. Ennek a folyamatnak van egy kezdő, kitörési pontja, ami egy hatalmas felszabadulási élmény. Például van aki kiáll a Hősök terére egy UP szemüvegben egy fagyival a fején és eldönti, hogy soha többé nem mások véleménye, hanem a saját intuíciói alapján fogja szabadon élni az életét. És így is tesz ezután... Van, aki meztelenül beugrik a Balatonba, üvölt egy hatalmasat, másnap felmond az utálatos munkahelyén 20 év után és megnyitja álmai virágboltját, amire mindig is vágyott.

...és sok ilyen és ehhez hasonló esemény megtörtént már, amit mi az UP momentnek hívunk.

Persze van, aki már így éli az életét eleve és van aki még csak most kezdi megérteni, hogy az élete alakulása csakis azon múlik, hogy mennyire hisz saját magában és a szabadságában.
Mi, 15-en vállalkozók, üzletemberek, nagyvállalati vezetők azért hoztuk létre ezt a helyet, mert átéltük ezt a pillanatot, UP életstílusban élünk és szeretnénk ezt az életérzést megosztani, átadni mindazoknak, akiknek szükségük van rá.

BeUP!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

UP center
Budapest 1115, Bartók Béla út 29.

Hozzászólások