BEST Mérnökverseny - EBEC Budapest

H13
Budapest 1085
2017
március 08.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

JELENTKEZÉS: www.mernokverseny.hu
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017...

JELENTKEZÉS: www.mernokverseny.hu
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. február 22. 23:59
A jelentkezés feltétele egy önéletrajz leadása.

Kényelmetlen az iskolapad? Szeretnéd kipróbálni magad a gyakorlatban? Szívesen dolgoznál csapatban egy valós mérnöki problémán?
Ha a feltett kérdésekre igen a válaszod, akkor téged is vár a BEST Mérnökversenye, az EBEC Budapest, ahol 4 fős csapatokban mutathatjátok meg, hogy Ti vagytok a legjobbak problémamegoldásban! Itt nem azt kérdezzük, mennyire sikerült bemagolnod egy képletet, vagy egy bizonyítást, mindössze a műszaki érzékedre, mérnöki szemléletedre és egy jó csapatra van szükséged, hogy eljuthass akár a Brnoban rendezett európai nagydöntőig!
A verseny két kategóriában zajlik:
Március 8. : Case Study: egy valós próblémán kell ötletelenetek a csapatoddal és kitalálni rá a lehető legjobb megoldást. Ha neked vannak a legjobb ötleteid és igazi problémamegoldó vagy, itt a helyed!
Március 9. : Team Design: megadott anyagokból kell építenetek egy működő szerkezetet. Ha szeretsz barkácsolni és ha szigszalagot kapsz a kezedbe egyből MacGyverré változol, akkor ezt neked találták ki!
Március 10. : A verseny záró napján mutathatjátok be a zsűri számára elkészített megoldásaitok, megismerkedhettek a versenyt támogató cégekkel, majd egy közös ebéd keretében elmélyíthetitek ismeretségeteket, és végül, de nem utolsó sorban megtudhatjátok hogy szerepeltetek a versenyen!

A nyereményekről, a nemzetközi fordulóról, a pontos időpontokról és minden másról a honlapunkon, a http://www.mernokverseny.hu oldalon találsz információt. Ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezést!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

H13
Budapest 1085, Horánszky utca 13.

Hozzászólások