BITE - BEST It Event

Demola Budapest
Budapest 1118
2016
november 23.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

A munkaerőpiac csak úgy falja az IT-sokat, a vállalatok részéről na...

A munkaerőpiac csak úgy falja az IT-sokat, a vállalatok részéről nagy az érdeklődés minden IT területen tanuló hallgatóra, nagyon sok lehetőség áll előttetek. A rengeteg meghirdetett gyakornoki, rész- vagy teljes munkaidős pozíció közül azonban nem egyszerű kiválasztani, hogy melyik a neked legmegfelelőbb. Lehet, hogy az egyik túl nagy falatnak bizonyulna, vagy éppen nem tartalmazna számodra semmi kihívást. Ne vegyél zsákbamacskát, válaszd a neked legjobban megfelelő vállalatot!

A BEST IT Eventet azért hoztuk létre, hogy mélyebb betekintést nyújtsunk az IT-s hallgatóknak szóló bőséges kínálatba és megadjuk a lehetőséget néhány vállalatnak, hogy ízelítőt adjanak a napi feladataikról, éppen futó projektjeikről, amelyekre hallgatókat vagy frissen végzetteket várnak. IT alkalmazottól leendő IT alkalmazottnak.
A BITE-on részt vevő vállalatok 10-15 perces előadásokat fognak tartani a náluk folyó, számotokra releváns munkalehetőségekről. Ezt követően pedig kötetlen formában, egy kis harapnivaló mellett tudtok az előadókkal, illetve a vállalat egyéb IT-s alkalmazottjaival beszélgetni a náluk elérhető karrierlehetőségekről. Igérjük, hogy néhány byte-nyi információnál sokkal több fog elhangozni a potenciális munkáltatóidról!

Program:
16:15 - 17:45 Vállalatok bemutatkozó előadásai
17:45 - kb. 19:00 -- Kötetlen beszélgetés a résztvevő vállalatok alkalmazottjaival.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az önéletrajzot beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
Regisztráció:http://best-budapest.hu/BITE/regBITE.html
Ne feledjétek: a regisztráció csak akkor válik teljessé, ha elkülditek önéletrajzotokat a best.lbg.budapest@gmail.com

További információ az eseményről:
http://best-budapest.hu/BITE/BITE.html
www.facebookc.om/BESTBudapest

Bármilyen kérdésetek van, keressetek minket Facebookon, vagy írjatok a budapest@BEST.eu.org e-mail címre!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Demola Budapest
Budapest 1118, Egry József utca 18. BME V1 épület C szány

Hozzászólások