Broaden your horizon series: Preferred Life Insurance

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1118
2016
november 23.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szeretnéd tudni, hogyan teremt az innovatív termékek árazása piaci...

Szeretnéd tudni, hogyan teremt az innovatív termékek árazása piaci rést? Akkor az előadás sorozatunkat neked találták ki!

A Szélesítsd a határaidat előadássorozatunkat, azért hoztuk létre, hogy olyan dolgokról is tudomást szerezzetek, amikkel nem találkozhattok a mindennapokban.

Első előadónk Mátyás-Kollár Gabriella a Morgan Stanley Strats and Modeling budapesti részlegének Chief Operating Officere.

Gabriella 2016-ban csatlakozott a Morgan Stanley-hez. Előtte 15 évet dolgozott a biztosítási szakmában. Diplomáját a Corvinus Egyetemen szerezte. Szakterülete termékfejlesztés volt egy vezető nemzetközi biztosítónál, majd marketing igazgató lett és résztvett a stratégiai döntéshozatalban is.

Mostani előadása is a termékfejlesztés témakört járja körül, bemutatva annak komplexitását a benne rejlő lehetőségekkel, ami különösen érdekes lehet számunkra, akik elméletben talán már találkoztunk a témával, de még nem vagy nehezen tudjuk elképzelni, hogyan is ültethető a gyakorlatba ez a tudás.

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a téma, ne habozz, JELENTKEZZ az előadásra, mert a jelentkezés LÉTSZÁMHOZ KÖTÖTT. Ezt az alábbi linken tudod megtenni: https://morganstanley.tal.net/vx/lang-en-GB/candidate/postings/2310

Várunk sok szeretettel 2016. november 23-án. 17:20-tól a az E332-es termebe! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1118, Fôvám tér 8.

Hozzászólások