Corvinus Business Festival - Fotópályázat

Budapesti Corvinus Egyetem Főépületi Aula
2016
április 18.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

PESTEN FOTÓZTAD? MUTASD MEG!

Szabadidődben szívesen ka...

PESTEN FOTÓZTAD? MUTASD MEG!

Szabadidődben szívesen kapod elő a fényképező gépet, hogy lencsevégre kapj valami igazán különleges pillanatot? Elég bátorságot érzel magadban, hogy a Pesten fotóztam-os srácok véleményezzék szemtől szembe a képeidet?

Itt a remek alkalom! Mutasd meg az eddig rejtegetett vagy csak Instagramon posztolt fotóidat a Corvinus Business Festival-on a nagyérdeműnek! A legkülönlegesebb képeket kiállítjuk, és naponta több százan csodálják majd meg a Fesztiválsétányon.

Te milyennek látod Budapestet? Küldd el nekünk kedvenc képedet, és a Pesten fotóztam Facebook csoport szakértő alapítói kiválasztják a legjobbakat! Vajon a Tied is köztük lesz?
Legyen a Tiéd a CBF képe!

A beérkezett pályaművekre Facebookon is keresztül lehet majd szavazni! Gyűjtsd a like-okat, hogy a Te képed legyen a közönség kedvence!

Jelentkezés módja:
Küldd el nagy felbontású képed az info@mktcorvinus.hu email címre, és a levél tartalmazza a Neved, a Fotód címét és az Elérhetőséged! Kiállításra választott képek esetén a jó minőségű nyomtatás érdekében a Szervező bekéri a fotó nagyméretű változatát is.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem Főépületi Aula

Hozzászólások