Csütörtök Este: Kerekasztal-beszélgetés

ELTE Bolyai Kollégium
Budapest 1117
2016
október 20.
ELTE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kerekasztal-beszélgetés: Reformtervek a TTK oktatói humánerőforrás-...

Kerekasztal-beszélgetés: Reformtervek a TTK oktatói humánerőforrás-politikájában

A TTK humánerőforrás-politikájának reformtervezete szerint, az kaphatna végleges oktatói kinevezést a karon, aki nemzetközi szinten kiemelkedő tudományos eredményekkel, tapasztalatokkal rendelkezik. Az álláshelyeket nemzetközileg meghirdetett pályázatok révén lehetne betölteni. A reformok keretében továbbá fokozatosan megszűnne a tanársegédek alkalmazása, akiket az adjunktusi szint elérésére biztatnának. A kerekasztal-beszélgetés célja az egyes vélemények ismertetése, a párbeszéd és az egyeztetés elősegítése, valamint egy közös, előremutató álláspont kialakítása.
A beszélgetésre elfogadta meghívásunkat az ELTE TTK dékánja, Dr. Surján Péter és Dr. Timár Gábor egyetemi docens. Az kerekasztalnál foglal helyet még Dr. Kürti Jenő, a Bolyai Kollégium igazgatója, Hoksza Zsolt az ELTE TTK-HÖK elnöke és Pálos Zsófia a Bolyai Választmány elnöke.
Az est első felében a kerekasztal vendégei beszélgetnek, majd a közönség bevonásával folytatódik az eszmecsere. Ez egy nagyszerű alkalom, hogy tisztább képet kapjunk az oktatói pozíciók átalakításának céljáról.
Várunk minden oktatót és hallgatót szeretettel.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Bolyai Kollégium
Budapest 1117, Nándorfejérvári út 13.

Hozzászólások