Effemine a HVG Állásbörzén!

Papp László Budapest Sportaréna
Budapest 1143
2017
március 08.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Még keresed álmaid állását? Vagy éppen váltanál?
A HVG Állásb...

Még keresed álmaid állását? Vagy éppen váltanál?
A HVG Állásbörzén a helyed. Két nap, ami a karrieredről szól!
Az Effemine Egyesület immáron 7. éve lesz jelen az Állásbörzén, mint kiállító.
Keress Minket a Női KarrierSarok területén és hallgasd meg érdekes tanácsadásainkat. Mivel is készültünk?

ELŐADÁS:
Témája: Add el(ő) magad- prezentációs gyorstalpaló
Előadó: Rétvári Márton

TANÁCSADÁSOK,
melyekkel az Állásbörze teljes nyitvatartása alatt várunk.

Érzelmi intelligencia felmérés: Az EQ teszt során az érzelmi intelligencia felmérésére van lehetőség, amely fontos tényező lehet a pályaválasztásnál, álláskeresésnél, de a már meglévő munkahelyi kihívások kezelésében is. Az érdeklődők egy tesztet töltenek ki, melyet képzett pszichológusaink értékelnek ki.

"A siker érzelmi tényezői" mini tréning. A pszichológus vezetésével zajló mini tréningen a jelentkezők praktikus ismereteket kapnak a karrierépítéshez szükséges érzelmi készségekről. Betekinthetnek a személyiség-fejlesztés módszereibe új ötleteket szerezhetnek belső erőforrásaik feltérképezésére. Szó lesz a pozitív érzések megtartásáról, a nehéz helyzetek kezeléséről, az önértékelés magas szinten tartásáról és önmagunk kiteljesítésének lehetőségeiről!

Stresszkezelés: Néha úgy érzed, hogy elég volt, és inkább kilépnél kicsit a mókuskerékből? Legújabb tréningünk a mindennapi stressz kezelésében nyújt hasznos tanácsokat. Sajnos a stressz az életünk része, de a mi kezünkben van, hogyan és milyen mértékben hagyjuk, hogy kihasson a karrierünkre vagy a magánéletünkre. A hasznos technikákon alapuló tanácsadás segíti a részt vevőket a stressz megfelelő kezelésében.

Personal Branding + Önbizalom tréning: A tanácsadás keretén belül a személyes márkaépítés fontosságával ismerkedhetsz meg. Amennyiben szeretnénk kitűnni az álláskeresők tömegéből elengedhetetlen a personal brand, vagyis a személyes márka, amihez elengedhetetlen az önbizalom. Az Effemine tagjai abban hivatottak segíteni, hogy feltárják az érdeklődők egyediségének elemeit.

Üzleti kommunikációs tréning: A tanácsadás keretén belül az üzleti kommunikáció fontosabb elemeivel ismerkedhetsz meg. Biztos sokszor előfordult Veled is már,hogy egy hivatalos találkozó előtt sokat töprengtél azon, milyen kommunikációs stílust képviselj, hogyan add át hatékonyan a mondanivalódat. Mi most szeretnénk neked ezt a töprengési időt megspórolni és átadni a tudást, amivel határozott, magabiztos tárgyalópartnerré válhatsz.

Biztos helyet szeretnél magadnak valamelyik tanácsadásunkra? Foglalj időpontot online http://hvgallasborze.hu/hu/programok/szemelyes-tanacsadasok , vagy a szabadon maradt és délutáni helyekről érdeklődj személyesen, a helyszínen!
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna
Budapest 1143, Stefánia út 2

Hozzászólások