Egis Tudományos és Technológiai Központ

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111
2017
március 07.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakk...

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakkollégium 2017. tavaszi, Dr. Ronkay Ferenc emlékfélévének második üzemlátogatására,melynek során meglátogatjuk az

Egis Tudományos és Technológiai Központot

Alapításának századik évfordulóján egyedülálló tudományos és technológiai központot avatott budapesti székhelyén az Egis Gyógyszergyár Nyrt. A vállalat azzal a céllal hozta létre az Egis Tudományos és Technológiai Központot (ETTK), hogy XXI. századi környezetben, világszínvonalú interaktív eszközök segítségével mutassa be az orvosok és a gyógyszerészek számára a hatóanyag- és késztermékgyártás gyakorlatát, valamint a gyógyszeripari kutatás-fejlesztés területét.

Az üzemlátogatás díjmentes. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium
tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET
szervezetek valamelyikének tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és a program részleteit a megadott email címükre kapják meg legkésőbb 2017. március 5-ig.

Szervező: Hadar Ádám (hadar.adam@eszk.org)
Időpont: 2017. március 7. 10:00
Jelentkezési határidő: 2017. február. 28. 23:59
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111, Műegyetem Rakpart 3.

Hozzászólások