ELSA BKIK Alternatív Vitarendezési Verseny

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
Budapest 1016
2017
március 17.
ELTE - ÁJK
Budapest
Free
Miért gyere el?

JELENTKEZÉS: PÉNTEK 23:59!

2 fős csapatokban, bármely...

JELENTKEZÉS: PÉNTEK 23:59!

2 fős csapatokban, bármely évfolyamról,
az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével - és csapattagonként 1-1 önéletrajz és motivációs levél elküldésével (az info@elsahungary.eu e-mail címre)

http://elsahungary.eu/?page_id=415

A résztvevőkre értékes díjak és fontos gyakorlati tapasztalatszerzés vár!

További információért látogass el a honlapunkra, illetve olvasd el az oda feltöltött versenyszabályzatot!

http://elsahungary.eu
_________________

Az ELSA-BKIK Alternatív Vitarendezési Verseny az első országos alternatív vitarendezési verseny joghallgatóknak, az European Law Students' Association Hungary és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a Pénzügyi Békéltető Testület és a Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda PwC Legal támogatásával

A verseny védnöke Prof. Dr. Kecskés László dékán Úr, az MKIK mellett szervezett Választottbíróság elnöke és az MTA levelező tagja.

A versenyen résztvevő hallgatók lehetőséget kapnak olyan gyakorlati készségek elsajátítására, melyeket később eredményesen alkalmazhatnak az üzleti tárgyalásokon. Az egyes ülések során a versenyző csapatoknak az alternatív vitarendezési módszerek első lépcsőjét a negotiationt kell alkalmazniuk valósághű környezetben a nemzetközi ügyvédi irodák gyakorlatából átemelt vitás esetekkel. Az alternatív vitarendezési módszerek a vitában álló felek peren kívüli megegyezését szolgálják egy olyan kölcsönösen előnyös egyezség elérésével, melyet a felek később maguktól be is tartanak

A célunk, hogy az alternatív vitarendezés népszerűsítése mellett a joghallgatók tanulmányait kiegészítve, a modern piaci igényeknek megfelelő gyakorlati készségeket tanítsunk a résztvevőknek.

További információért és a jelentkezésért látogass el az elsahungary.eu oldalra, írj az info@elsahungary.eu emailcímre vagy keress minket személyesen!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
Budapest 1016, Krisztina krt. 99.

Hozzászólások