ELTE ÁJK Pub Quiz

Moha Café
Budapest 1114
2017
március 16.
ELTE - ÁJK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Az ÁJK Hallgatói Önkormányzata az első évfolyam részére forradalmi...

Az ÁJK Hallgatói Önkormányzata az első évfolyam részére forradalmi hangulatú kocsmakvíz-bajnokságot hirdet !

Március 16-án, csütörtök este 8-ra szeretettel várunk minden elsős hallgatót –mind versenyzőként, mind nézőként és szurkolóként a Bartók Béla úti Moha Caféba, hogy megvillogtathassa műveltsége ragyogó szikráit hallgatótársainak, oktatóinak- , egyúttal egy remek hangulatú közösségi estet töltsön el velünk. A Pubquiz kérdéseinek túlnyomó része az általános műveltség komoly és tréfás kategóriái szerint zúdulnak majd Rátok, kiemelt figyelemmel a különböző témakörök színes és izgalmas bemutatására!

Várjuk a csapatok csoportbeosztás szerinti jelentkezését, melyre, csak hogy fokozzuk a versenyszellemet, és felidézzük az Orientációs Napok hangulatát, a következőképp van módotok:


- minden gólyacsoport két bátor jelentkezőt delegálhat a megmérettetésre
- őket egy-oktató- vagy diákmentor kíséri küzdelmük során, kérjük, hogy igyekezzetek rávenni oktatómentorotokat a részvételre
- s az így alakult triókból a gólyabáli testvércsoport- beosztás alapján hatfős csapatokat alkotva indulhattok versenyünkön.

emlékeztetőül a csapatpárok:

· 1-11 csoport

· 2-14 csoport

· 3-4 csoport

· 5-6 csoport

· 7-8 csoport

· 9-10 csoport

· 12-13 csoport

· 15-16 csoport

· 17-18 csoport

· 19-20 csoport


- Politológus hallgatóinkk esetében a megkötés a 4 fős gólya és a 2 fős mentorlétszám

Az így kialakult csapatok mellett a Hallgatói Önkormányzat is képviselteti magát egy további csapattal.

A tét óriási, hiszen a győzelmi mámoron, és a múlhatatlan dicsőségen kívül fantasztikus nyeremények várnak a bravúrosan szereplő csapatokra!

Jelentkezéseteket, melynek csak a neveteken és csoportszámotokat kell tartalmaznia, akár csoportonként (3 fő), akár testvércsoportonként (6 fő) együtt üzenve az alábbi e-mail címre várjuk:

tripla.simon@gmail.com

Ha felkeltettük az érdeklődésed, ne habozz; jelentkezz kocsmakvízünkre, és mutasd meg, hogy Te vagy évfolyamod legjobbja!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Moha Café
Budapest 1114, 11. Bartók Béla út

Hozzászólások