ENSZ Ifjúsági Küldött Pályázat

2017
február 27.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

JELENTKEZÉS: www.hunyouth.hu/jelentkezes
Te leszel Magyarorsz...

JELENTKEZÉS: www.hunyouth.hu/jelentkezes
Te leszel Magyarország következő ENSZ ifjúsági küldötte?

Érdekel a diplomácia és az ENSZ? Képviselnéd a kortársaid érdekeit a legmagasabb szintű nemzetközi egyeztetéseken Szeretnél tenni a magyar fiatalokért és közben jobbá tenni a világot Ha igen, akkor ezt a lehetőséget Neked találták ki!

A Magyar ENSZ Ifjúsági Küldött Program az International Diplomatic Student Association és a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében meghirdeti az 1. ENSZ Ifjúsági Küldötti Pályázatot. A hazai programban két küldött kerül kiválasztásra, akik ifjúsági küldöttként Magyarország fiataljait képviselhetik az ENSZ különböző fórumain.

A küldöttek feladata, hogy megjelenítsék a magyar ifjúsági nézőpontot az ENSZ-hez kötődő döntéshozatali mechanizmusokban. Ennek keretében olyan feladatok várnak rájuk, mint az ENSZ- ben való felszólalás, ifjúsági fórumok megszervezése, vagy a kommunikáció és érdekegyeztetés megteremtése a magyar fiatalok, az ENSZ és a mindenkori kormány közt az ifjúságot érintő, nemzetközi relevanciával rendelkező kérdésekben.

A pályázat két nyertese főküldött-alküldött viszonyban alkot párt, mely mandátum egy teljes évre szól. Az év végén az alküldött felmenő rendszerben a főküldött helyébe lép egy újabb évre, így onnantól fogva csak az alküldötti pozíció lesz pályázható.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvass tovább a www.hunyouth.hu/jelentkezes címen!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Hozzászólások