G-Pong bajnokság - 2. forduló

BME Hegesztési Szakosztály
Budapest 1111
2017
március 16.
BME - GPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Idén először rendezzük meg a G épületi sörpong, azaz a G-PONG bajno...

Idén először rendezzük meg a G épületi sörpong, azaz a G-PONG bajnokságot. A második forduló jövő hét csütörtökön (03.16.) lesz 19 órától, az utolsó forduló pedig a 9. oktatási héten szintén csütörtök esti kezdéssel.

A csapatok nevezési díja 2000 forint/forduló, ami magába foglalja a meccshez szükséges sörmennyiséget, 2 doboz extra sört fejenként, valamint bőséges zsíroskenyér-fogyasztást. A helyszínen önköltségi áron további sörök vehetőek.

Lehetőség van továbbá szurkolói jegyek megváltására is 500 forintos áron, amiért cserébe 2 doboz sör és bőséges zsíroskenyér jár.

A második fordulóra csütörtök (03.16.) délig lehet regisztrálni 2 fős csapatokban vagy szurkolóként. Az előző körben regisztrált csapatoknak nem kötelező újra jelentkezni, de jelezzék, hogy ismét jönnek.
Új csapatok jelentkezését is várjuk, az első 4 jelentkezőnek biztosítani tudunk vigaszágat. A többi jelentkező akkor tud versenyezni, ha lesz olyan csapat, aki nem jelenik meg.

A szurkolók ismét töltsék ki a jeletkezési ívet!

csapatjeletkezés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5qfQ5NnjxY0ISbiiJY0-eK21qzMZB4bZFoyuaE16Up0Ew0w/viewform?c=0&w=1

szurkolói jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWOaH-uqQdY7Ha3c6VMPSZIXlSuoZJQ2pEXllLD8yqn6m_xg/viewform?c=0&w=1

Gyertek bátran, hozzátok a barátokat, barátnőket is!!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME Hegesztési Szakosztály
Budapest 1111, Stoczek utca 4.

Hozzászólások