GyDT Felvételi

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1093
2017
április 05.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Érdeklődő!

A Gyakorlati Diplomácia Társasága a...

Kedves Érdeklődő!

A Gyakorlati Diplomácia Társasága a korábbi évekhez hasonlóan idén is felvételit hirdet. Amennyiben érdekel a külpolitika és a diplomácia világa, esetleg hallottál már a GyDT-ről de mégsem vagy teljesen biztos benne, hogy mivel is foglalkozunk ott a helyed a Társaság infóestjén, ahol közelebbről is megismerheted szervezetünket, valamint alkalmad nyílik megismerkedni a GyDT tagjaival.

Hogy kiknek a jelentkezését várjuk?

-Szeretnél többet tudni a világ aktuális történéseiről
-Mindig is érdekelt a külpolitika
-Érdekel a diplomácia, esetleg a későbbiekben ezen a pályán szeretnél elhelyezkedni
-Szeretnél egy kiváló közösség tagja lenni

A jelentkezés mindenki számára nyitott, aki bármely egyetemen aktív hallgatói viszonnyal rendelkezik

Az infóest időpontja és helyszíne:

2017.április 5 19.10
"C" épület VII előadó

A felvételi pontos menetéről honlapunkon tájékozódhatsz.
http://gydt.hu/hu/tagfelvetel-menete/

A Gyakorlati Diplomácia Társasága egy olyan szervezet, amelynek keretei között az egyetemi hallgatók Magyarország és más országok bilaterális kapcsolataival, a világpolitika aktuális eseményeivel ismerkednek meg, valamint a diplomácia gyakorlati oldalának bemutatására törekednek.
A GyDT számos programot szervez: nyílt előadásokat és konferenciákat, tagjai részére zárt szemináriumokat, kurzusokat valamint ún. site briefingeket a különböző budapesti és Budapest közelében elhelyezkedő nagykövetségekre és nemzetközi szervezetek kirendeltségeire. A Társaság ezenfelül nagyon fontosnak tartja, hogy az aktuális külpolitikai és szakdiplomáciai kérdések mellett olyan előadókat is meghívjon, akik a szakma legjobbjai közé tartoznak és akik személyes élettörténetükkel, tapasztalataikkal utat mutathatnak a diplomácia és külkapcsolatok világában. Emellett a Társaság rendszeresen részt vesz más szervezetek, intézetek által szervezett előadásokon és konferenciákon is.
Végül, de nem utolsó sorban pedig igazán fontosnak tartjuk, hogy Társaságunkat ne csak a szakmaiság kösse össze, de baráti kapcsolat is kialakuljon a tagok között. Ezt a célt szolgálják a rendszeresen megszervezett csapatépítő programok, valamint a tavaszi és őszi táboraink.

Szeretettel várunk Titeket az Infóestünkre, ahol személyesen is válaszolunk minden kérdésetekre!

GyDT
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest 1093, Fôvám tér 8.

Hozzászólások