Játszóház @ Gólya

Gólya
Budapest 1083
2015
szeptember 02.
:)
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szerdán ismét hatalmas játszótérré változik a Gólya udvara! A nyusz...

Szerdán ismét hatalmas játszótérré változik a Gólya udvara! A nyuszis játékmesterek fejvesztve rohangálnak majd szabályokat magyarázni nektek, lesznek nagy találkozások a Concept-tábla felett, a fetakrém meg már megint nagyon finom lesz. Gyertek játszani!

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként aranyásók, banditák, karanténspecialisták, tehénkereskedők és tündék ülnek egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték - a legújabb legális tudatmódosító!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke miegymás.

Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Lego Activity-, Ticket to Ride-, Panic Lab-, és Dobble-függőt termelt ki az utóbbi időkben. Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.

És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

Ezen a vidin eléggé átjön a játszóházas hangulat:
http://goo.gl/GsS5dS

És ezekből a játékokból viszünk két ikeásszatyornyit, ha van kívánság, jelezzétek!
http://goo.gl/oRhTrM

Honlap: www.jatszohazprojekt.hu

- - - - - - - - - - - - - - - - -

ENGLISH:
A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Projekt. Our events are great oppurtunites to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than a hundred different games, however you won’t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Bang, Creationary, Ticket to Ride, etc.. If you don't know any of them that's okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let’s get high on board games together!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Gólya
Budapest 1083, Bókay János utca 34

Hozzászólások