Kanyar ↺ Tagfelvétel 2014

BGF Külkeresedelmi Kar
Budapest 1165
2014
szeptember 25.
BGF - KKK
Budapest
Free
Miért gyere el?

✌ Yo Külker!

Mi vagyunk Mátyásföld oknyomozói és körmö...

✌ Yo Külker!

Mi vagyunk Mátyásföld oknyomozói és körmönfont papírra vetői, a Külker független hallgatói lapja, amellyel bizonyára találkoztatok már mióta ide kerültetek. A Kanyar évente 7 ingyenes lapszámmal és friss nyomdaszaggal jelentkezik a suliban. Magazinunk lapjain megtalálhatók állandó rovatok, sikersztorik volt külkeresekről, aktuális programajánlók ééés….. A többi már csak rajtad múlik! ;)

Alábbi posztjaink csak Rád várnak:

✎ CIKKÍRÓ

Van egy olyan jó sztorid a nyárról vagy a gólyatáborról, amit akár meg is tudnál írni? Képben vagy a világ történéseivel? Várnak a cikkíróink!

✂ GRAFIKUS

Tegnap este unalmadban összephotoshoppoltál egy képet, amin Berényi Miki kaszinótojást eszik Macklemore-ral? Gyere és tördelj újságot, szerkessz képeket és montázsold össze a fröccsteraszt az „E” épülettel!

✗ KORREKTOR

Te voltál a csoportelső a magyar fakton és kegyetlenül lecsapsz ismerőseidre, ha helytelenül írnak valamit? Legyél Te is korrektor!

$ SZPONZOROS

El tudnád képzelni magad a Wall Street farkasának, és még egy fogpiszkálót is el tudnál adni, ha haszonra tehetsz szert? A szponzoros szekció várja a „nagydumások” jelentkezését!

▼ FOTÓS

Ha teheted mindenhol képeket lősz instára és jó fotósnak tartod magad? Hozz el pár képet és mutasd meg nekünk, mert fotósra is szükségünk van!

➟ WEB EDITOR

Saját blogod, honlapod van? Kezeled a helyi piac Facebook oldalát? Próbálj szerencsét egy újság honlapjánál is!

✚ Tetszett a gólyatábor vagy nem voltál, és pótolnád az élményeket? Szeretnél részt venni diákszerves bulikon, mint a Halloween vagy a farsang? Bevonó-kivonó táborokba lejutni és első lenni a „ki mit tudon”? Közösségi arcnak tartod magad? Szereted a vodkaszódát? Nem szeretnél elveszni a fősulis éveid alatt a folyosókon? Legyél Te is diákszervi tag! Legyél Te is Kanyaros!

☝Ha bármelyik kérdésre is igen volt a válasz, további infókat szeretnél, kipróbálnád magad, akkor várunk sok szeretettel szeptember 23-án & 25-én a „K” épület első emeletén a Klubteremben, 15:15-kor!
Ha késnél, kopogás nélkül gyere be!

♛A bekerülés feltétele a sikeres tagfelvételi, illetve egy fényképes motivációs levél. Ezeket 2014. szeptember 26-án éjfélig várjuk a szerk.kanyar@gmail.com e-mail címre! Addig is bármilyen kérdésetek akad, nyugodtan törjétek ránk az E.I.30 ajtaját.

A legjobb éveid most kezdődnek! Ne maradj le róluk! Valósítsd meg magad!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BGF Külkeresedelmi Kar
Budapest 1165, Diósy Lajos utca 22-24.

Hozzászólások