Keddi Nyári Egyetem Infóest és Élménybeszámolós Est AEGEE...

Corvinus C 106
Budapest
2015
április 21.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szívesen töltenél 2 hetet nyáron valamelyik európai városban 30 kül...

Szívesen töltenél 2 hetet nyáron valamelyik európai városban 30 külföldi társaságában? Hallottál már a nyári egyetemekről, de nem tudod, hogy mi is ez pontosan? Láttad már a nyári egyetemek listáját, de nem tudod hova jelentkezz? Nem tudod, hogyan és meddig kell jelentkezned? Vagy esetleg elakadtál a regisztrációban? 

Az idei harmadik nyári egyetemes infóestünkön bemutatjuk nektek, hogy mik is azok az AEGEE-s nyári egyetemek. Minden tudnivalót elmondunk a jelentkezés feltételeiről és menetéről, a nyári egyetemek felépítéséről, természetesen személyes élményekről is mesélünk és válaszolunk minden felmerülő kérdésetekre a nyári egyetemekkel és az AEGEE-vel kapcsolatban. Az infók mellett pedig élménybeszámolókat is hallhattok régi tagjaink korábbi nyári egyetemes élményeiről: hétfőn megtudhatjátok, milyen végigutazni Oroszországot a transzszibériai expresszen vagy két hetet pihenni a török tengerparton.

Ha tehát érdekelnek a nyári egyetemek, gyere el az infóestünkre, amit április 21-én, hétfőn este 19:00-tól a Corvinus C 106. termében tartunk! 

Facebook eseményünkhöz itt tudsz csatlakozni: 
https://www.facebook.com/events/939452986086988/

Ha pedig a többi nyári egyetemekkel kapcsolatos eseményünk is érdekel, csatlakozz itt is: 
https://www.facebook.com/events/808792899174440/
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Corvinus C 106
Budapest

Hozzászólások