KOTEM Kft. előadása

BME G épület
2015
április 23.
BME - GPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Érdeklődők!
Április 23.-án 16 órakor a KOTEM Kft. előa...

Kedves Érdeklődők!
Április 23.-án 16 órakor a KOTEM Kft. előadást tart egyetemünkön!
A KOTEM Kft. Egy nagy amerikai vállalat magyarországi kirendeltsége. A cég méréstechnikával, ezen belül tűrés analízissel, 3D-s tűrések összehangolásával, a mért adatok összevetésével foglalkozik.
Szoftveres megoldásokat kínálnak a különféle szerelhetőségi, gyárthatósági analízisekre munkadarab modellek alapján, illetőleg a mérőgépeken történő 3D-s mérések kiértékelését is nagyban megkönnyítik a szoftvereik.
Legújabb fejlesztésük, hogy közvetlenül, a 3D-s modellen megtalálható tűrések alapján elvégeznek egy szimulált összeszerelési folyamatot, és a szoftver megmondja, melyek a kritikus tűrések, melyek a feleslegesen szűk tűrésmezők, illetve mekkora a várható selejt százalék.
A mérőgépes megoldásaik pedig arról szólnak, hogy a mérőgépen gyakorlatilag digitalizáljuk a munkadarabot, és az így felvett pontfelhőt összevetjük a 3D-s modellel, azon rögtön, 3D-ben megjelennek az eltérések, és a szoftver egyből meg tudja mondani, mit kell változtatni a termelésen, illetve a 3D-s modell eredetijén milyen tűrés módosításokat kell végrehajtani.
Előadó: Tari Árpád.
90 percben, főként szoftver lehetőségeket mutatna be az érdeklődőknek.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME G épület

Hozzászólások