Legfejletteb Facebook célzási és mikroszegmentálási techn...

H13
Budapest 1085
2017
március 08.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Érdekel melyek a legfejlettebb Facebook célzási technikák? Hogyan t...

Érdekel melyek a legfejlettebb Facebook célzási technikák? Hogyan tudsz kimondottan olyan Audi tulajdonosokra célozni az Egyesült Királyságban akik szeretik Tibi atyát és hamarosan el fognak költözni új házba? Vagy Amerika leggazdagabbjaira céloznál, akik hasonlítanak hozzád?

***Legfejlettebb Facebook célzási és mikroszegmentálási technikák***

A H13 és a Seven Digits Ügynökség együttműködésében elhozzuk nektek Farkas Zsoltot, az online marketing tanácsadó cég társ-alapítóját, aki élőben fog mesélni erről a rendkívül izgalmas témáról, melynek során több kisebb esettanulmányt is bemutat.

A Seven Digits egy nemzetközi digitális ügynökség, mely főként az Egyesült Államokban szolgál ki ügyfeleket, de jelen van az angol és a magyar piacon is egyaránt. Korábban Growth Panda néven voltak ismertek, de idén januártól új külsővel és egy nagyobb, dinamikusabb csapattal folytatták tevékenységüket. A Facebook marketing a specialitásuk, melyben olyan know-how és célzási technikákat mutatnak be nektek, ami keveseknek áll rendelkezésére a hazai piacon.

Ha téged is érdekel hogyan lehet lézer pontossággal célozni a legnagyobb social csatornán, hogyan lehetsz igazán profi Facebook marketer, akkor ez az előadás Neked szól.

Az esemény menetrendje:
17:40-18:10 // Regisztráció & networking
18:10-19:00 // Farkas Zsolt előadása
19:00-19:30 // Q&A
19:30-20:00 // Networking

Az esemény helyszíne:
H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési központ, a Horánszky utca 13-ban.

VEDD MEG JEGYEDET ONLINE! Elővételben online 990 Ft, a helyszínen 1.290 Ft.

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így az online jegyvásárlók elsőbbséget élveznek a beléptetésnél. Amennyiben jegyedet nem online vásárolod meg, kérjük mindenképp regisztrálj most!

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/facebookmarketing_h13
Regisztráció: https://goo.gl/forms/X78nsZfRdPGNqz7L2
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

H13
Budapest 1085, Horánszky utca 13.

Hozzászólások