SAP Tanfolyam 2017

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A
2017
február 28.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Regisztráció és részletes információk:
http://eestec.hu/sap<...

Regisztráció és részletes információk:
http://eestec.hu/sap

REGISZTRÁCIÓ KEZDETE:
2017.02.15. 16:00

Az előadás időpontjai:

2017 február 28, 18:15-20:15
2017 március 7, 18:15-20:15
2017 március 14, 18:15-20:15
2017 március 21, 18:15-20:15
2017 március 28, 18:15-20:15
2017 április 4, 18:15-20:15

Helyszín: ELTE Északi épület -1,75 Konferencia terem

Az idei félévben is megrendezésre kerül a főiskolai és egyetemi hallgatóknak szóló SAP tanfolyam, a
Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az SAP Hungary Kft. és az ELTE-IK HÖK együttműködésében

A résztvevők a tanfolyamon megismerkedhetnek az SAP munkaterületeivel, és képet kapnak az SAP vállalatirányítási rendszer működéséről, fejlesztési lehetőségeiről, alkalmazásáról és támogatásáról. Az ingyenes tanfolyam előadói az SAP sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői, akik átfogó ismerettel rendelkeznek az adott területről. Az előadássorozat célja, hogy a hallgatók egy átfogó képet kapjanak az SAP aktuális megoldásairól, fejlődési irányairól, valamint arról, hogyan működnek együtt a különböző területek annak érdekében, hogy termékei és szolgáltatásai a világ legnagyobb vállalatait is kiszolgálhassák.

A szemináriumsorozatot követően intenzív, egy hetes kurzusok kerülnek megrendezésre: „Bevezetés az SAP fejlesztés rejtelmeibe” címmel egy fejlesztői, illetve egy felhasználói tanfolyam is, illetve ebben az évben először az SAP Cloud Academy is lehetőséget ad a Cloud technológia megismerésére. A tanfolyamot teszt zárja és legjobb eredményt elért hallgatók részt vehetnek a gyakorlati kurzusok valamelyikén. A gyakorlati kurzusokat sikeresen teljesítő diákok oklevelet kapnak, amely a későbbi elhelyezkedésükben is segíthet.

Azon hallgatók számára, akik gyakorlatban is szeretnének megismerkedni az SAP fejlesztésével vagy használatával, lehetőség nyílik egy tesztsor megírására az előadáson elhangzottakból. A legjobb eredményt elért hallgatók fejlesztő, felhasználói tanfolyamokon vehetnek részt. A tanfolyamokat egy újabb teszt zárja, mely sikeres teljesítéséről az SAP oklevelet állít ki. Az intenzív kurzusokon való részvétel további feltétele a megfelelő teszteredmények mellett, hogy a hallgató legalább 2017 végéig rendelkezzen hallgatói jogviszonnyal.
Az idei évben először azok, akik a tesztet sikeresen megírják, és az tanfolyam weboldalán a jelzik ezen szándékukat, azok meghívást kapnak egy interjúra az SAP munkatársaihoz. Akik itt is jól teljesítenek, azok bekerülhetnek az SAP Gyakornoki programjába, Magyarország egyik legjobb karrierindító munkahelyén!

A kurzus elvégzése mindazonáltal,hogy könnyebb elhelyezkedést biztosít a pályakezdők számára, olyan értékes tudásanyagot ad, mely elengedhetetlen kelléke az ezen területen elhelyezkedni szándékozóknak.


Sok sikert kívánunk!
A szervezők
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A

Hozzászólások