Smart Healtcare - Egészségügyi Startupok

Czuczor utca 2, Budapest 1093, Magyarország
2017
február 23.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Kreatív Magyar Elme következő előadásán feltörekvő magyar kutatók...

A Kreatív Magyar Elme következő előadásán feltörekvő magyar kutatók egészségügyi technológiai innovációit ismerhetitek meg. Ha érdekel, hogyan és milyen eszközökkel fognak gyógyítani a jövő doktorai, vagy Neked is van egy korszakalkotó ötleted, és szívesen inspirálódnál a megvalósult történetek által, akkor gyere el 2017. február 23-án, csütörtökön, 18:00-ra az Antall József Tudásközpont Előadótermébe! Nézz be a jövő egészségügyébe!

Vendégeink lesznek:

- Zieger Flóra és a PulseTech BPGuard fejlesztés
- Osváth Szabolcs és Szigeti Krisztián, a KinePict Zrt. társalapítói

A PulseTech - BPGuard fejlesztése egy innovatív pulzusmérő eszköz, amely egyszerűen, gyorsan és kényelmesen használható a műtőben vagy bármilyen vészhelyzetben. Gyors orvosi döntéseket tesz lehetővé az újfajta vérnyomásmérő, a pontos adatoknak köszönhetően, és mivel nem igényel speciális tudást, otthon is alkalmzaható, így a kórházi benntartózkodást is rövidíti.

A KinePict alapítói a jelenlegi képalkotó rendszerek módosításával egy olyan új röntgenképalkotó módszert fejlesztettek ki, amely kifejezetten a mozgásra kiélezett kinetikus képalkotást és feldolgozást tesz lehetővé. A módszer óriási előnye a pácienseknél sok esetben allergiás reakciót kiváltó idegen anyagok (kontraszt) elhagyása. www.kinepict.com

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció itt: https://goo.gl/forms/CWOv99i8s8BpA4Wh2

Időpont: 2017. február 23. (csütörtök) 18:00
(A helyszínen a regisztráció 17:30-tól veszi kezdetét)

Helyszín: Antall József Tudásközpont előadóterem |1093 Budapest, Czuczor utca 4.|
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Czuczor utca 2, Budapest 1093, Magyarország

Hozzászólások