Szakmai & Karriernap

ELTE - Eötvös Loránd Tudományegyetem
Budapest 1053
2017
április 04.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Rendezvényünk célja, hogy a diákok és a résztvevő cégek egy közvetl...

Rendezvényünk célja, hogy a diákok és a résztvevő cégek egy közvetlen környezetben találkozhassanak egymással. A hallgatók megismerkedhessenek új technológiákkal, gyakorlati fortélyokkal, rálátást nyerjenek a szakma nyújtotta lehetőségekre. A cégek megismerkedjenek az új mérnökgenerációval és felmérjék a bennük rejlő potenciált.

A Eötvös Loránd Tudományegyetem fog helyet adni rendezvényünknek, mely megújult formában, 2017. április 4-én várja az érdeklődőket. A résztvevő cégeknek lehetőségük nyílik kiállítói pultot felállítani, ahol bemutatkozhatnak, terméküket reklámozhatják. Előadást tarthatnak egy érdekes témáról, problémáról mellyel a cég foglalkozik. Ezen felül egy kerekasztal beszélgetés során közvetlenül beszélgethetnek a diákokkal ezekről a témákról.

A látogatók számára a program ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, melynek egyik eleme a szakmai önéletrajz megadásának lehetősége. Ez által biztosítani tudunk Partnereink számára olyan információkat, melyek elősegíthetik az alkalmas, fiatal munkaerő megtalálását.

További információkért látogass el az esemény honlapjára!
www.szakmainap.hu
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE - Eötvös Loránd Tudományegyetem
Budapest 1053, Egyetem tér 1-3.

Hozzászólások