Virtuális valóságok, párhuzamos világok

H13
Budapest 1085
2017
február 21.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Virtuális valóság? Mesterségesen megteremtett élethű világ? A legbe...

Virtuális valóság? Mesterségesen megteremtett élethű világ? A legbelső vizuális, karrierista, vagy épp erotikus fantáziáink valóságos megélése? Élő közvetítések téren, időn és lassan dimenziókon át? Néhány éve mindezek még elképzelhetetlenek voltak, ma a mindennapi életünk részét képezik.

Ismerd meg a virtuális valóságok világát és mindazon titkokat, amik mögötte vannak.

Előadónk, Schwarz Gábor, nyolc év és közel 4200 nemzetközi live streaming, 360 és VR videoprojekt tapasztalatáról, a uStream és a StreamVibe cégeknél eltöltött éveiről, valamint mindezen technológiák mögött megbújó dollármilliárdos üzletágról mesél. Megismerheted az iparág jövőbeni irányait, a jelenleg elérhető legmodernebb video stratégiákat és a várható trendek irányát. Legyél akár marketinges, üzletfejlesztő, vagy csupán a virtuális világok megszállottja, ez az előadás garantáltan tartogat olyat, amit még nem hallottál.

Gábor évek óta stratégiáért és üzletfejlesztésért felelős alelnők a StreamVibe Global LTD. (Svájc / London) színeiben, ezt megelőzően a uSstream nemzetközi üzletfejlesztését vezette, és 10 évig dolgozott nemzetközi Broadcasting- TV-, és Media vállalatokban.

Az esemény menetrendje:
18:00-18:00 // Regisztráció & networking
18:10-19:00 // Virtuális valóságok, párhuzamos világok
19:00-19:30 // Q&A
19:30-20:00 // Networking

Az esemény helyszíne:
H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési központ, a Horánszky utca 13-ban.

VEDD MEG JEGYEDET ONLINE!
Elővételben online 990 Ft, a helyszínen 1.290 Ft.
A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így az online jegyvásárlók elsőbbséget élveznek a beléptetésnél. Amennyiben jegyedet nem online vásárolod meg, kérjük mindenképp regisztrálj most!

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/
Regisztráció: https://goo.gl/forms/dlB8MR0VRsqstmT62
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

H13
Budapest 1085, Horánszky utca 13.

Hozzászólások